Algemene voorwaarden Jaydy’s stitchshop.

Inleiding.

Alle producten van Jaydy’s stitchshop worden met de hand gemaakt. Omdat het handwerk is, kunnen er kleine verschillen in maten en afwerking ontstaan. Het kan voorkomen dat de kleuren op het beeldscherm iets kunnen afwijken van de werkelijke kleuren. Hierdoor kunt u een kleuren staaltje bestellen om misverstanden te voorkomen.

 

Artikel 2. Webshop      

2.1 overeenkomst

Indien de  klant een artikel besteld heeft via de webshop krijgt de klant een bevestiging. In de  bevestiging staat het bestelde samengestelde artikel.

 

2.2 Levering.

Jaydy’s stitchshop staat voor een goede kwaliteit en een mooie afwerking. Hierdoor is er een maximale levering van 30 dagen. Jaydy’s stitchshop behoudt zich het recht om de koopovereenkomst te ontbinden als de klant zich niet aan de voorwaarden houdt. De gestelde levertijd is een indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

 

2.3 Verzending

Artikelen worden verzonden via Post.Nl. als de betaling bijgeschreven is op de rekening van Jaydy’s stitch shop. Er wordt een automatisch gegenereerde bevestiging van verzending verzonden per mail aan de klant. Afhankelijk van de grootte van het poststuk moet gekozen worden voor brievenbuspost of pakketpost. Jaydy’s stitch shop is aansprakelijk voor verlies of beschadiging door Post.nl. Zendingen kunnen verzekerd of aangetekend verzonden worden op verzoek van de klant (aan te geven in het veld met “opmerkingen” bij de bevestiging van betaling).

 

2.4 Prijzen

De prijzen die aangegeven worden op de webshop van Jaydy’s stitchshop zijn vaste prijzen.

Hierover zal niet onderhandeld worden. De prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzend-en handelingskosten kosten. De prijzen kunnen alleen afwijken in de Sale of met een kortings actie.

 

2.5 Betaling

Betaling van het verschuldigde bedrag incl. verzend- en handelingskosten dient te geschieden per vooruitbetaling binnen 10 dagen. Artikelen worden gedurende deze periode voor de klant gereserveerd. Na 7-10 dagen neemt  Jaydy’s stichtshop per mail contact op met de klant, met het verzoek aan te geven of de betaling onderweg is. Als de betaling binnen is worden de artikelen zo snel mogelijk verzonden. Er wordt hiervan een bevestiging verstuurd per mail.

 

2.6 Retourzending

Alle artikelen van Jaydy’s stitchshop worden op bestelling gemaakt. Artikelen kunnen in overleg retour gezonden worden binnen 7 dagen na ontvangst, Echter wel na aftrek van uurloon. Ook moet Jaydy’s stitchshop binnen 48 uur na ontvangst van de zending op de hoogte zijn gebracht.

Het artikel moet in de oorspronkelijke(onbeschadigde)  verpakking en mag niet gewassen zijn.

Alleen als aan al deze voorwaarden is voldaan wordt de zending gecrediteerd (min aftrek van administratiekosten, zijnde € 8,00 Kosten voor retourzending komen voor rekening van de klant.

Ook de artikelen die evt. opnieuw verzonden worden rekent Jaydy’s  stitchshop de gerekende verzendkosten.

 

Artikel 3 wasvoorschriften

Alle artikelen van Jaydy’s stitchshop mogen gewassen worden op 30 graden. Indien nodig mag het gestreken worden op een lage tempratuur op 1 stip.

 

3.1 Garantie
  Jaydy's stitchshop garandeert dat de bestelling in goede staat verzonden wordt en dat aan de  verzending van de artikelen veel zorg is besteed. Jaydy’s stitchshop stelt hogen eisen aan het   
product en wordt niet verzonden naar de  klant als het niet aan de eisen voldoet.

 

3.2 Privacy
Jaydy’s stitchshop gaat zorgvuldig om met de gegevens van de klant. Deze zullen niet aan derde  overhandigd worden, en wordt uitsluitend alleen voor het verzenden van de door de klant gekochte artikelen worden gebruikt voor verzending.